• Inloggen in het leerlingvolgsysteem

      Aanmelden voor het leerlingvolgsysteem

      Aanmelden

Nieuws

Nieuws

Geen zwemles tot 28 april i.v.m. coronavirus

Het is nog steeds niet mogelijk de zwemlessen te hervatten omdat de zwembaden waar wij zwemles geven gesloten zijn tot 28 april i.v.m. het coronavirus. Mochten er veranderingen optreden(ten goede hopen wij van harte)dan brengen u daarvan op de hoogte.

Diplomazwemmen
Zaterdag 8 februari is er diplomazwemmen geweest voor diploma A, B en C en Superzwemmen(onderdeel spring- en duikvormen).
Het was weer een groot feest in zwembad Dijnselburg en in het zwembad van de KNZB met enthousiast publiek. Alle kinderen zijn geslaagd: 38 voor het A-diploma, 35 voor het B-diploma en 13 kinderen voor het C-diploma.
Het blijft belangrijk dat kinderen het ABC-diploma halen want het C-diploma betekent dat het heel goede zwemmers zijn en daar hebben ze hun hele leven plezier van!

Direct beginnen met zwemles

Deze week(vanaf 10 februari)begint de nieuwe periode. Er zijn nog enkele plekken vrij op zondag in Bunnik(9 tot 11 uur en 11 tot 13 uur), in het UMC op vrijdag(16.30 tot 18.30 uur), zondag(14 tot 16 uur) en dinsdag(16.30 tot 18.30 uur). Voor kinderen die oefenen voor het B- of C-diploma of Superwemmers willen worden, is het ook nog mogelijk om te beginnen. Stuur een mail voor informatie: deblauwewatervogel@yahoo.com of bel naar 06 40415155.