• Inloggen in het leerlingvolgsysteem

      Aanmelden voor het leerlingvolgsysteem

      Aanmelden

Zweminstructeurs bij De Blauwe Watervogel

Zweminstructeurs bij  De Blauwe Watervogel

Over ons

Zwemschool De Blauwe Watervogel is opgericht in 2004.

De oprichters van De Blauwe Watervogel zijn Arjo van Eeuwijk en Sylvia van der Laan. Arjo is wedstrijdzwemmer, trainer en docent geweest. Sylvia is ontwikkelingspsycholoog en docent in het basisonderwijs en HBO geweest.

Vanaf augustus 2023 doen Arjo en Sylvia een stapje terug en zijn Steven en Mick verantwoordelijk voor de organisatie van zwemschool De Blauwe Watervogel.
Steven en Mick zijn ervaren zweminstructeurs die al vele jaren verbonden zijn aan De Blauwe Watervogel. Steven neemt de locatie in Doorn over zijn rekening en en Mick is verantwoordelijk voor de overige locaties (De Hoogstraat, UMC en Dijnselburg). Steven is naast zweminstructeur docent aan het gymnasium. Mick is naast zweminstructeur fysiotherapeut.

Zwemschool De Blauwe Watervogel is inmiddels uitgegroeid tot een bekende zwemschool in de regio Utrecht. Vele kinderen hebben hun zwemdiploma's bij ons behaald en sommige oud-leerlingen werken nu als zweminstructeur bij De Blauwe Watervogel. We leiden niet alleen kinderen op tot goede zwemmers maar ook medewerkers worden intensief begeleid.

Zweminstructeurs bij  De Blauwe Watervogel

Vacatures

Bij zwemschool De Blauwe Watervogel zijn we altijd geïnteresseerd in mensen die graag zwemles willen geven.
Heb je (nog) geen diploma zweminstructeur? Bij De Blauwe Watervogel verzorgen wij interne opleidingen tot zweminstructeur. Kun je goed zwemmen en heb je ervaring in het omgaan met jonge kinderen vanaf 4 jaar?
Stuur voor informatie stuur een mail naar of bel: 0640415155.

Stages
Zoek je een stageplaats vanuit je opleiding? Wij zijn een door SBB gecertificeerd leerbedrijf.